26 februari 2009

Eindelijk 5 jaar

Jeetje wat duurt zo'n jaar lang, maar vandaag was het eindelijk echt zover Sophie is 5 jaar geworden.

Sophie heeft hier zo naar toegeleefd, weken van tevoren verkondigde ze tegen iedereen ( zelfs tegen wildvreemde mensen in een supermarkt ), dat ze bijna jarig was en dat al wel 5 jaar werd.
Ze wilde heel graag een Detendo BS hebben, en heeft hem ook gekregen uiteraard.

En vanmorgen hebben we gelijk haar tweede ID kaart aangevraagd, want na 5 jaar was het paspoort met babyfoto wel erg gedateerd geworden.

Na een bezoek aan het gemeentehuis zijn we taart wezen halen, en nog een vriendinnetje opgehaald, en kon het feestje beginnen, met recht een feestje want we vieren het zaterdag pas, omdat er veel een weekje weg zijn.

Toen kwam er nog een grote verrassing DE POSTBODE, met uiteraard kaarten, en een hele grote envellope, die moest eerst open uiteraard.

Dit vond ze toch wel heel bijzonder, cadeautjes met de post !!!!!!Eigenlijk was dat het bijzonderste cadeau van vandaag.En ja je moet er dan wel gelijk mee aan de slag natuurlijk, we hebben inmiddels een maillot met hartjes stickers versierd.
Kijk mam: nu ben ik een echte prinses !
Met dank aan een geweldige vriendin van mij (Arjanne)
Ook zijn de buren en een vriend van ons nog langs geweest en is ze verwend met een Barbie, knutseldoos, Playmobil, stiften en nog veel meer mooie meiden spullen zoals ze zelf zegt.
Daarna hebben we gezellig pannekoeken gegeten samen, en inmiddels is de feestdag voorbij want onze kleine ( mag ik niet zeggen, want nu is ze al 5 ) prinses erg moe en wil naar bed.

0 reacties: